Energimærke – en lovpligtig foranstaltning

​Står du og skal sælge din bygning eller ejendom, skal du inden da sikre dig, at den har en energimærkning.

Jeg har mere end 20 års erfaring og energimærker både enfamiliehuse samt flerfamiliehuse op til 500 m2 i Nordjælland – jeg kører dog maksimalt 50 kilometer fra Frederikssund. Jeg kan også stå for udarbejdelse af boligens tilstandsrapport.

Hvad er et energimærke?

Et energimærke er en vurdering af den energimæssige tilstand i bygningen. Det et lovpligtigt, og boligen må ikke annonceres, før der foreligger et gyldigt energimærke udarbejdet af en godkendt energikonsulent.

Et energimærke tildeles på baggrund af følgende:

  1. En gennemgang af energiudgifterne i den pågældende bolig, herunder forbrug af el, vand og varme, for eksempel i form af olie, gas eller fjernvarme.
  2. En række besparelsesforslag der viser, hvilke energimæssige forbedringer man med fordel kan foretage i boligen, samt hvor meget man kan spare på energiudgifterne.

Bestil en energimærkning

Ønsker du at bestille en energimærkning, kan du med fordel gøre det her, men du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere om et energimærke eller mit arbejde. Du kan ringe til mig på telefon 40 11 65 37, ligesom du også er velkommen til at sende mig en e-mail på pj.pj@live.dk. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Tilstandsrapport​
Læs mere
Energimærkning​
Læs mere
El eftersyn​
Læs mere